Despre

12 comments

Acest site contine probleme si teste de logica, teste de IQ precum si alte joculete interesante pentru incalzirea creierului. Incercam sa punem frecvent o problema ca de fiecare data cand reveniti sa dati peste ceva nou.

De ce sa reveniti ?

  • multe tipuri de intrebari prezente pe site sunt date la interviurile de angajare
  • problemele si intrebarile iti dezvolta gandirea logica
  • pierzi vremea intr-un mod placut
  • in cazul in care nu stiti raspunsul la o intrebare, dupa ceva timp, vezi raspunsurile celorlalti

Asteptam sugestiile dumneavoastra si va multumim ca ati trecut pe la noi!

[Sugestii] [Spune-ne ceva!]

{ 12 comments… read them below or add one }

1 Oana 28 ianuarie 2010 la 0:15

Salut prieteni. Nu am gasit o adresa de mail pe care sa va contactez, asa ca va scriu aici, pentru ca oricum probabil comentariul este supus moderarii si deci va fi ca un mail ;)

Va felicit in primul rand pentru site. Am fost si voi fi in continuare o mare iubitoare a logicii si a problemelor de logica, asa ca ma bucur cand apare un site de acest gen. O sa va sustin si eu la mine pe blog, dar o sa va anunt la momentul respectiv.

Pana atunci, as vrea sa va dau un sfat si sper sa il primiti ca atare, nu ca pe o critica. Twitter este o comunitate si daca vreti sa cresteti acolo si sa fiti indragiti, nu mai practicati sistemul “dau follow si daca nu imi da inapoi ii dau unfollow”. Castigati-va urmaritorii. Pana la urma acolo urmaresti pe cineva daca iti face placere, nu doar ca sa te urmareasca si el inapoi. Stiu ca vreti sa va cresteti vizibilitatea, dar faceti deja asta pe site si prin contul de facebook. Twitter are si el “regulile” lui, etica lui. Logica sa stiti ca e foarte buna prietena cu filosofia si cu etica :) Iar stilul asta de a da follow si apoi imediat unfollow lasa o impresie foarte proasta si in loc sa va ajute, mai mult va face rau.

Asta am vrut sa va spun si va doresc multa bafta! :)

Oana

Răspunde

2 dumitru 28 ianuarie 2010 la 8:58

Bineinteles ca n-o luam ca pe o critica ci ca pe un sfat prietenesc! :) Cred ca ai dreptate in privinta twitter-ului si o sa remediem (sau macar incercam). Tot acest feedback ne ajuta foarte mult si iti multumim!

Răspunde

3 elaine 2 februarie 2010 la 2:06

nu functioneaza RSS-ul general, ci doar rss-urile de la fiecare problema. astfel, cine vrea sa urmareasca ce mai apare nou, va trebui sa intre pe site periodic si nu cred ca este productiv pentru voi, pentru ca lumea mai uita cu timpul. rss-ul ramane constant in inbox ;)

Răspunde

4 dumitru 2 februarie 2010 la 8:43

Cred ca am rezolvat-o…. Am pus RSS prin feedburner. Ne poti spune daca merge ? Ce reader de RSS aveai ? (la mine mergea cu Google Reader si cel vechi)

RSS
http://feeds.feedburner.com/logicaluidemostene

Răspunde

5 exoligu 14 august 2011 la 11:36

Distanţa dintre oratorie, retorică , pe de o parte, şi logică şi argumentare, pe de alta, nu e deloc aşa de mare. Cel puţin pe vremea lui Demostene aşa stăteau lucrurile.

La urma urmelor, vorbim şi scriem în funcţie de cum gândim, fie că ne place sau nu. Nu-i aşa?

Răspunde

6 ion 13 septembrie 2011 la 15:50

am trimis un raspuns la o problema (bio)logica in data de 5 sept. si pana azi problema este tot sub atentia moderatorului,la fel am trimis raspuns si la problema nerezolvate de 24 h si nu am primit nici un raspuns,cam greu.

Răspunde

7 dumitru 16 septembrie 2011 la 13:10

Nu s-a aprobat niciun comentariu pana acum la “Problema (bio)logica”. Cat despre cea nerezolvata, a ramas nerezolvata.

Răspunde

8 ion 17 noiembrie 2011 la 13:17

De ce dureaza asa ce mult pana apare un raspuns? Prea mult,mai putin facea o scrisoare pe la 1850 de la Bucuresti la Buenos Aires

Răspunde

9 dumitru 20 noiembrie 2011 la 12:07

Pentru ca site-ul asta nu este jobul nostru full-time :)

Răspunde

10 Vlad 24 iunie 2012 la 17:26

Buna ziua,

Doresc sa cumpar un link in blogroll. Daca sunteti interesat astept un email.

Răspunde

11 silvia 7 septembrie 2012 la 12:12

care este totusi raspunsul la problema de la google? ))))
#36 Problema de la Google
by DUMITRU on 3 FEBRUARIE 2012 · 2 COMMENTS
Desi se gaseste usor raspunsul la intrebare, pun si eu problema aici, poate unii dintre voi nu o stiu. Asadar, descifrati textul :

Răspunde

12 dumitru 23 septembrie 2012 la 19:49

CONGRATULATIONS KEEP SEARCHING OR CALL 617 639 0570 (extension 10)

Răspunde

Leave a Comment

*

</