n n n = 6

by dumitru on 7 iulie 2015 · 13 comments

Adaugati semnele matematice astfel incat expresiile urmatoare sa fie valide. Ca exemplu, pentru 2 este deja completat:

0   0   0 = 6

1   1   1 =  6

2+2+2 = 6

3   3   3 = 6

4   4   4 = 6

5   5   5 = 6

6   6   6 = 6

7   7   7 = 6

8   8   8 = 6

9   9   9 = 6

Probleme similare:

[Arata raspunsurile] [Raspunde si tu!]

{ 13 comments… read them below or add one }

1 Lelu_Vs 8 iulie 2015 la 15:55

(0!+0!+0!) ! = 6 (cos 0 + cos 0 + cos 0) ! = 6
(1+1+1) ! = 6
2 + 2 + 2 = 6
3 x 3 – 3 = 6
rad 4 + rad 4 + rad 4 = 6 4 + 4 – rad 4 = 6
5 / 5 + 5 = 6
6 x 6 / 6 = 6 6 + 6 – 6 = 6
7 – 7 / 7 = 6
8 – rad (rad ( 8 + 8)) = 6 (rad( 8 + 8 / 8)) ! = 6
9 – 9 / rad 9 = 6 (rad(9 + 9 – 9)) ! = 6 rad 9 x rad 9 – rad 9 = 6.

Răspunde

2 Silvia 9 iulie 2015 la 8:47

pentru 0 si 1 nu gasesc raspunsul pina cind :)

Răspunde

3 Andreea 27 iulie 2015 la 14:39

6-6+6=6
3×3-3=6

Răspunde

4 emil 8 august 2015 la 9:03

vreau raspuns

Răspunde

5 Epure Ionut 20 august 2015 la 11:15

1. (0! + 0! + 0!)! = 6

2. (1 + 1 + 1)! = 6

3. 2 + 2 + 2 = 6

4. 3 x 3 – 3 = 6

5. radical(4) + radical(4) + radical(4) = 6

6. 5 / 5 + 5 = 6

7. 6 + 6 – 6 = 6

8. 7 – 7 / 7 = 6

9. 8 – rad.ord4(8 + 8) = 6

10. rad(9) x rad(9) – rad(9) = 6

Răspunde

6 chivu 31 august 2015 la 17:21

(0!+0!+0!)!=6
(1+1+1)!=6
2+2+2=6
3*3-3=6
(4+4)-radical(4)=6
5/5+5=6
6*6/6=6
7-7/7=6
8-(radical(radical(8+8))=6
(9+9)/(radical(9))=6

Răspunde

7 bobo 9 septembrie 2015 la 21:04
8 chichi 13 septembrie 2015 la 22:08

nu stiu

Răspunde

9 mitu 15 septembrie 2015 la 13:55

(cos(0)+cos(0)+c0s(0))!=6
(1+1+1)!=6
2+2+2=6
3×3-3=6
rad2(4)+rad2(4)+rad2(4)=6
5:5+5=6
6-6+6=6
7-7:7=6
rad3(8)+rad3(8)+rad3(8)=6
rad2(9)*rad2(9)-rad2(9)=6

Răspunde

10 TARA 17 septembrie 2015 la 17:04

Interesting

Răspunde

11 VÂJDEA GHEORGHE 27 septembrie 2015 la 8:47

(0!+0!+0!)! = (1+1+1)! = 3*2*1 = 6
(1+1+1)! = 3*2*1 = 6
2+2+2 = 6
(3*3) – 3 = 6
4+4 – sqrt(4) = 8 – 2 = 6
(5:5) +5 = 1 + 5 = 6
(6*6) : 6 = 36: 6 = 6
7 -(7:7) = 7 – 1 = 6
cuberoot(8)+cuberoot(8)+cuberoot(8) = 2+2+2 =6
(sqrt (9)*sqrt(9)) – sqrt(9) = (3*3) – 3 = 9 -3 = 6

Observatii : * = îmulțit
(n) ! = numar factorial
sqrt(n) = radacina pătrată
cuberoot (n) = rădăcină cubică

Răspunde

12 VÂJDEA GHEORGHE 27 septembrie 2015 la 8:50

Am rezolvat și transmis problema dar nu sunt sigur ca am trimis-o corect ?

Răspunde

13 vasilica 27 septembrie 2015 la 12:59

(0!+0!+0!)!=6
(1+1+1)!=6
3×3-3=6
4+4-radical din 4=6
5+5:5=6
6×6:6=6
7-7:7=6
radacina cubica din 8+ radacina cubica din 8+radacina cubica din 8=6
radical din 9 x radical din 9 – radical din 9 =6

Răspunde

Leave a Comment

*

Previous post:

Next post:

</